Massage Orust

Massören i Väst – massage Orust

Massage för dina behov

Varmt välkommen till Massören i Väst, ett företag som erbjuder massage till alla på Orust. En välgörande behandling av kroppens mjukdelar med syfte att påverka både kroppsliga och emotionella faktorer. Det franska ordet massage kan härledas från arabiskans mass (att trycka) eller grekiskans masso (jag knådar). Med detta menas en i terapeutiskt syfte utförd bearbetning eller behandling av kroppens mjuka vävnader medelst rörligt tryck i olika former. Behandlingen utförs vanligen med händerna, men i dag tas även apparater till hjälp.

Detta har god verkan både på kroppsliga och emotionella faktorer, såsom ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation (smärtor och trötthet beror ofta på en lokal blodbrist som motverkas av massage) och sammanväxningar och knutor i musklerna motverkas. Även hormonutsöndringen påverkas. Om du lider av muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling så kommer du att uppleva en förbättring om du kommer till mig.

Massage bör däremot inte ges vid tillstånd som feber och infektioner, elakartade tumörer, åderbråck eller blodpropp, bakteriella inflammationer eller hudåkommor och inte före 10:e graviditetsveckan.
I Sverige används dessa behandligar bl.a. inom idrott och dans och som ett led i annan fysioterapeutisk behandling.

Här på mitt företag så erbjuder jag massage och det finns flera olika slags behandlingar att välja på, så du kommer att finna en behandling som passar för dig och dina behov och önskemål. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har  några som helst frågor eller funderingar, eller om du vill få veta mer om vilket slags behandling som skulle kunna passa för dig. Sedan så säljer jag även presentkort ifall du känner någon som du tror skulle uppskatta att få komma hit.

Massage Orust

Kontakt

Fiskebergsvägen 2
47470 Mollösund

Tel: +46 702 21 37 82
Mail: petra.massoren.carlsson@gmail.com